• page_banner

Strip Pvc Standar

Katrangan singkat:

Papan Asal: Hebei, China
Jeneng Merek: WANMAO
Nomer Model: WM-010
Cahya Warna: biru / Transparan lsp.
Jeneng produk: Tirai kutub / Tirai adhem / Tirai strip PVC beku kelas
Jinis: Gamelan / Ribbed / Flat
Kandel: 1-6mm
Jembar: 150-1400mm
Dawa: 50 meter / Ngatur
Sugeng Rawuh: OEM & ODM
Tuladha: Nyedhiyakake Kanthi Bebas
Aplikasi: kamar panyimpenan kadhemen / Pabrik panganan seger /
MOQ: 100 Gulung


Detail Produk

Tirai liyane

Tag Produk

Rincian Produk

Standard-Pvc-Strip-11

Pambuka:
Tirai strip Opaque PVC duwe aplikasi sing amba ing wilayah kaya pos keamanan utawa area inspeksi. Tirai strip Opaque PVC beda banget karo tirai strip Tembus lan Transparan amarga ora ngidini cahya nembus, mula obyek ing sisih liyane ora bisa dideleng. Dadi langsir Strip Opaque PVC ora disaranake ing area lalu lintas kanthi motor. Cocog kanggo aplikasi njero ruangan lan ruangan sing dibutuhake privasi.
Gaya: Gamelan / Ribbed / Gamelan nganggo nilon

Ukuran Standar:
2mmX200mmX50m; 2mmX300mmX50m; 2mmX400mmX50m
3mmX200mmX50m; 3mmX300mmX50m; 3mmX400mmX50m
4mmX300mmX50m; 4mmX400mmX50m

Spesifikasi

Tes Kinerja Formula Cetha Standar Formula Kadhemen Tirai super kutub Unit
Shore A Hardness 75 + -5 65 + -5 65 + -5 Sh A
Titik rapuh Kira -35 Kurang luwih -45 Kurang luwih -45 Gelar C
Konduktivitas termal 0,16 0,16 0,16 W / mK
Vicat lelembut temp. 50 48 48
Kapasitas panas tartamtu 1.6 1.6 1.6 kj / kg.K
Tes Pangaruh Bal sing tiba "-20 Ora Istirahat "-40 Ora Istirahat "-50 Ora Ngaso Gelar C
Keluwesan "-20 Ora Istirahat "-40 Ora Istirahat "-50 Ora Ngaso Gelar C
Penyerapan Banyu 0,20% 0,20% 0,20% %
Kaku Tekanan 340 420 420 %
Resistensi luh 50 28 28 N / mm
Reaksi kanggo Geni Padamelan awake dhewe Padamelan awake dhewe Padamelan awake dhewe 0
Flammabilitas Murup Murup Murup 0
Nyuda swara > 35 > 35 > 35 dB
Transmitansi Cahya 86 86 86 %

Tirai strip Opaque PVC, tirai lawang

Standard-Pvc-Strip-11

Standard-Pvc-Strip-41

Standard-Pvc-Strip-5

Standard-Pvc-Strip-31

Layanan Kita

  MOQ Cilik: Kanggo ukuran saham, MOQ bisa 50KGS, nanging biaya rega unit lan biaya pengiriman pesanan cilik bakal luwih dhuwur. Yen sampeyan pengin lebar, dawa, MOQ 1000KGS saben spesifikasi.
 Sampel gratis: Kanggo ukuran saham, conto bisa dikirim kanthi gratis miturut panjaluk sampeyan, sampeyan mung kudu mbayar biaya kurir. Kanggo ukuran khusus, ana sawetara biaya sampel.
✔  Kualitas Tinggi: kita nindakake inspeksi 100% sadurunge dikirim.
✔  Rega: Kita mesthi nawakake rega sing kompetitif; lan mbantu para pelanggan supaya bisa larang.
✔  Kredibilitas: Wanmao duwe pengalaman sugih ing produksi .Pelanggan kita dununge ing saindenging jagad.

Kemasan & Pengiriman

Kemasan 1. FILM NGECUT PVC KANGGO GOLEK LAN GOLEK PALET ING PALET
2. FILM NGECUT PVC LAN KARTON KARTON KANGGO GOLEK, banjur ditumpuk ing palet
Kiriman 1. Transportasi laut 2. Kanthi Udhara 3. Kanthi ekspres DHL / FedEx / EMS lsp.
Katemtuan Perdagangan FOB / CIF / EXW / CPT / CFR / CIP


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tirai lawang alus Anti-Serangga
    Tirai bisa ngetokake panjang gelombang cahya tartamtu, supaya nyamuk ora gelem cedhak, nyuda jumlah nyamuk kanthi efektif. Uga bisa nyebabake tumindak angin kayata insulasi, digunakake ing bengkel pangolahan panganan lan gudang, lan asring digunakake ing kulawarga.

    Tirai lawang alus sing anti-statis
    Tirai lawang jenis iki sing diproduksi kanthi nggunakake bahan khusus, bisa nyegah generasi listrik statis, tirai ing papan sing dhuwur kanggo kebutuhan lingkungan elektrostatik, kayata bengkel apik lan ditandhani kanggo nyegah lokakarya elektrostatik, lsp.
    Tirai lawang alus kanthi suhu sithik

    Tirai jenis iki bisa tahan suhu sing sithik, uga alus nganti puluhan derajat ing ngisor nol, ora mengaruhi efek tirai, aja nganti telat bedane personel. Tirai lawang iki macem-macem tujuan ing lingkungan suhu kurang , kayata panyimpenan kadhemen.

    Tirai strip PVC las
    Strip las warna-warni dirancang kanggo nyaring sinar UV sing mbebayani saka proses las. Akon nawakake gulung pvc abang, kuning, lan warna ijo peteng. Gulungan las akeh duwe aditif khusus sing nambah resistensi semangat lan cukup kanggo nggawe lingkungan kerja sing aman. Strip Las PVC Layar uga bisa digunakake kanggo nawakake akses visual winates menyang wilayah sing sensitif.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Opaque curtain

      Tirai opaque

      Pambuka Rincian Produk: Tirai Strip Opaque duwe aplikasi sing akeh ing wilayah kaya pos keamanan utawa area inspeksi. Tirai strip Opaque PVC beda banget karo tirai strip Tembus lan Transparan amarga ora ngidini cahya nembus, mula obyek ing sisih liyane ora bisa dideleng. Dadi langsir Strip Opaque PVC ora disaranake ing area lalu lintas kanthi motor. Cocog kanggo kalorone ing ...

    • Standard dust proof 2mm flexible plastic door pvc strip curtain roll

      Bukti standar bledug 2mm plastik fleksibel lawang p ...

      Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Hebei, China Jeneng: WANMAO Nomer Model: 003 Bahan: Kekandelan PVC: 2-5MM Ukuran: 200mm * 2mm * Layanan Proses 50000mm: Suhu Pemotongan: -50 ° C ~ + 80 ° C Elongasi : 200% Kapadhetan: 1.2-1.4g / cm3 Werna: Coklat, Abu-abu, Transparan, Biru, Offwhite Tipe Proses: Multiple Extrusion / Calendering Hardness: 65A-70A Application: Home / Factory / Shop / Hospital Jeneng produk: tirai strip pvc magnetik ...

    • Stainless steel 201-304 European accessories

      Aksesoris Eropa stainless steel 201-304

      Pambuka Rincian Produk: Tirai Strip Opaque duwe aplikasi sing akeh ing wilayah kaya pos keamanan utawa area inspeksi. Tirai strip Opaque PVC beda banget karo tirai strip Tembus lan Transparan amarga ora ngidini cahya nembus, mula obyek ing sisih liyane ora bisa dideleng. Dadi langsir Strip Opaque PVC ora disaranake ing area lalu lintas kanthi motor. Cocog kanggo kalorone ing ...

    • Freezer grade PVC strip curtains

      Tirai strip PVC kelas beku

      Rincian Produk Gorden Strip PVC - 6 Mupangat Nggunakake gorden & gulungan lawang ☆ Ngurangi biaya bahan bakar larang ☆ Ngapikake keamanan ing papan makarya Pintu Strip (uga dikenal minangka kelas polar utawa beku) kanggo lingkungan sing adhem. Strip kasebut tetep fleksibel lan nolak pecah lan retak ing suhu ngisor ...

    • Finished curtain processing

      Rampung ngolah tirai

      Pambuka Rincian Produk: Tirai Strip Opaque duwe aplikasi sing akeh ing wilayah kaya pos keamanan utawa area inspeksi. Tirai strip Opaque PVC beda banget karo tirai strip Tembus lan Transparan amarga ora ngidini cahya nembus, mula obyek ing sisih liyane ora bisa dideleng. Dadi langsir Strip Opaque PVC ora disaranake ing area lalu lintas kanthi motor. Cocog kanggo kalorone ing ...

    • Easy Installation door clear magnetic pvc hanging strip curtain

      Pintu Instalasi Gampang pvc magnetik hangi ...

      Ringkesan Rincian Cepet Papan Asal: Hebei, China Jeneng: WANMAO Nomer Model: M-001 Bahan: Kekandelan PVC: 2-5MM Ukuran: 300/400/500 Layanan Pangolahan: Pemotongan Temperatur: -50 ° C ~ + 80 ° C Elongation: 200% Kapadhetan: 1.2-1.4g / cm3 Werna: Coklat, Grey, Transparansi, Biru, Jenis Proses Offwhite: Multiple Extrusion / Calendering Hardness: 65A-70A Application: Home / Factory / Shop / Hospital Jeneng produk: pvc magnetik langsir langsir Typ ...