• page_banner

Apa persis PVC?

Ing industri apa PVC digunakake?MYXJ_20220426105353981_fast_150

Cukup, PVC minangka singkatan saka Polyvinyl Chloride Materials, yaiku resin polyvinyl chloride minangka bahan baku utama, nambahake jumlah agen anti-tuwa, modifiers, lan liya-liyane, kanthi nyampur, calendering, vakum blister lan proses liyane saka materi kasebut. .

Saiki, bahan PVC digunakake kanthi wiyar ing industri kimia, konstruksi, wadhah peralatan industri tekstil, pipa, cangkang lan kulit buatan, kabel lan insulasi kabel, film plastik, tas infus lan kabutuhan saben dina liyane.Dhewe minangka bahan sing rapuh, kudu nambah DEHP lan plasticizer liyane supaya bisa nambah keluwesan, nggawe film alus, tas, pipa.

Karakteristik dhasar: iku salah siji saka produksi paling gedhe ing donya produk plastik, mirah, digunakake digunakake, resin PVC kanggo wêdakakêna putih utawa kuning cahya.Miturut Efesus beda bisa nambah aditif beda, plastik PVC bisa nuduhake sifat fisik lan mechanical beda.

Macem-macem produk hard, alus lan transparan bisa digawe kanthi nambah jumlah plasticizer sing tepat menyang resin PVC.Kapadhetan PVC murni yaiku 1.4 g / cm3, lan kapadhetan bagean plastik PVC kanthi plasticizer lan pengisi umume 1.15-2.00 g / cm3.

Polyvinyl chloride unplasticized duwe tensile apik, mlengkung, komprèsi lan resistance impact.Bisa digunakake minangka bahan struktur piyambak.

Softness, elongation ing break lan resistance kadhemen saka PVC alus bakal nambah, nanging brittleness, atose lan kekuatan tensile bakal suda.PVC langka kinerja insulasi listrik sing apik, bisa digunakake minangka bahan insulasi frekuensi rendah, stabilitas kimia uga apik.Amarga saka stabilitas termal miskin saka PVC, dadi panas kanggo dangu bakal mimpin kanggo bosok, ngeculake gas HCL, nggawe PVC discoloration, supaya sawetara aplikasi panah sawijining, nggunakake suhu umume -15 ~ 55 derajat.

Panggunaan utama: amarga stabilitas kimia sing dhuwur, bisa digunakake kanggo nggawe pipa anti-karat, fitting pipa, pipa, pompa sentrifugal lan blower.Papan PVC digunakake akeh ing industri kimia kanggo nggawe kabeh jinis lining tank panyimpenan, bangunan papan corrugated, struktur jendhela lan lawang, hiasan tembok lan bahan bangunan liyane.

Amarga insulasi listrik sing apik, bisa digunakake ing industri listrik lan elektronik kanggo nggawe colokan, soket, saklar lan kabel.Ing urip saben dina, PVC digunakake kanggo nggawekurain alus, sandal, jas hujan, dolanan lan kulit buatan, lsp!


Wektu kirim: Feb-07-2023