• page_banner

Aksesori sistem suspensi tirai alus industri PVC (gantungan PVC) uga penting banget

 

EU-HANGER200MMCLIP      CN HANGER 200MMCLIP01

Panggunaan tirai lawang alus industri PVC wis umum banget, lan kabeh lapisan masyarakat uga duwe produk kanthi sifat lan spesifikasi sing beda.Mayoritas pangguna umume duwe sawetara pangerten, nanging gampang banget kanggo nglirwakake aksesoris kasebut, nggantung panggunaan aksesoris balok, dina iki kita bakal ngomong babagan keel langsir sing alus babagan carane milih.

Keel Tirai Pintu Lembutsaka prabédan pisanan ing materi, biasane duwe wesi galvanis lan stainless steel, lan stainless steel lan stainless steel 201 lan stainless steel 304 umum digunakake, kita utamané introduce telung paling umum digunakake.

Bahan wesi galvanis pisanan, nuduhake permukaan sing dilapisi lapisan baja seng.Seng plating minangka cara antirust ekonomi lan efektif, kang digunakake ing babagan setengah saka produksi seng donya.Seng plating bisa èfèktif nyegah karat baja lan ndawakake umur layanan.Lembaran baja galvanis digunakake akeh ing konstruksi, kendaraan, peralatan omah, kabutuhan saben dina lan industri liyane.Nggunakake bahan galvanis digawe saka keel langsir alus lan ngawat-ngawati ing nggunakake keel stainless steel lan nggunakake ora prabédan, lan luwih terjangkau, iku murah-biaya, gampang kanggo nggunakake pilihan apik.

Kapindho prabédan antarane stainless steel 201 lan stainless steel 304,

304 stainless steel lan 201 stainless steel beda:

1, komposisi kimia beda: umum stainless steel ing wesi, karbon ing basis saka nikel, kromium, manganese lan unsur logam liyane, supaya sawijining teyeng-tahan situs, 304 stainless steel ngandhut luwih nikel lan kromium saka 201 stainless steel, lan mangan kurang saka 201 stainless steel.

2.Sifat kimia: logam nikel-kromium utamané nduweni peran ing resistance karat, 304 stainless steel ngandhut luwih nikel-kromium, resistance karat saka 201 stainless steel.

3. Sifat fisik: 304 stainless steel iku angel, 201 stainless steel ora cukup angel, proses tensile mbutuhake pasukan gedhe, lan gampang kanggo kokain.

4. Kinerja Safety: 201 stainless steel ngandhut unsur mangan dhuwur, kang mbebayani kanggo sistem gemeter manungsa.304 stainless steel kalebu bahan panganan.Saiki, kabeh baja tahan karat panganan yaiku baja tahan karat 304 lan ndhuwur.

5, Rega: 304 stainless steel nikel, kromium, tahan korosi, rega dhuwur, 201 stainless steel rega murah,

6, orane katrangan aplikasi: 304 resistance karat stainless steel, apik kanggo construction ruangan, 201 resistance asam stainless steel, resistance alkali apik, liyane digunakake kanggo pipo hiasan njero ruangan, pipo industri.

304 stainless steel fitur:

304 stainless steel nikel, kromium, resistance karat, kateguhan dhuwur, larang!Digunakake ing bangunan anti-karat.

201 stainless steel fitur:

201 stainless steel nikel, kromium kurang, resistance karat banget, manganese, asam lan alkali resistance, rega apik!Digunakake kanggo pipa hiasan, pipa industri.

Kajaba iku, nanging uga mbayar manungsa waé kanggo specifications beda spesifikasi aksesoris pilihan langsir alus lan jumlahe, ora ketompo kang gaya aksesoris keel, ing nomer cocog dhasar tindakake prinsip iki:

PVC strip gantungan lan klip:

CN-HANGER (1M)
Dawane clamp 150 MM 200 MM 250 MM 300 MM
JUMLAH Klip 7 PAKET 7 PAKET 5 PAKET 4 PAKET
Screw (pcs) 21 21 15 16

 

EU-HANGER (1M)
Dawane clamp 150 MM 200 MM 300 MM
JUMLAH Klip 6 PAKET 6 PAKET 4 PAKET
Screw (pcs) 21 21 16

Pabrik kita mrodhuksi kabeh jinis PVC langsir alus lan langsir keel, ndhukung custom-made.Sugeng rawuh kanggo konsultasi.

 

Langfang WanMao Heat insulation material co., ltd

alamat: Kutha DaCheng, Desa Langfang, provinsi Hebei, China

www.lfwmbw.com(https://shop1457974186356.1688.com)

Email: wanmao-Emilypvc@outlook.com


Wektu kirim: Nov-13-2022