• page_banner

Gantungan lan Hardware

  • Stainless steel 201-304 European accessories

    Aksesoris Eropa stainless steel 201-304

    Pambuka Rincian Produk: Tirai Strip Opaque duwe aplikasi sing akeh ing wilayah kaya pos keamanan utawa area inspeksi. Tirai strip Opaque PVC beda banget karo tirai strip Tembus lan Transparan amarga ora ngidini cahya nembus, mula obyek ing sisih liyane ora bisa dideleng. Dadi langsir Strip Opaque PVC ora disaranake ing area lalu lintas kanthi motor. Cocog kanggo aplikasi njero ruangan lan ruangan sing dibutuhake privasi. ...
  • European style pvc strip door curtain hardware hangers

    Gantungan hardware tirai pintu pvc strip gaya Eropa

    Jinis: Tiang Tirai, Trek & Aksesoris
    Papan Asal: Hebei, China
    Jeneng Merek: WANMAO
    Nomer Model: S-002
    Tiang Tirai, Trek & Aksesoris Jinis: Aksesoris Tirai
    Bahan: logam, wesi Galvanis, wesi tahan karat, baja tahan karat
    Jinis Logam: Baja tahan karat201 / 304
    Aplikasi: Jadwal kanggo Tirai Jalur PVC

  • High quality hanging pvc transparent folding curtain cheap clear folding door pvc strip curtain

    Tirai lipat pvc transparan kualitas tinggi gorden gulung pvc sing jelas

    Jinis Proses: Multiple Extrusion / Calendering
    Atose: 65A-70A
    Aplikasi: Omah / Pabrik / Toko / Rumah Sakit
    Jeneng produk: tirai strip pvc lipat
    Jinis: tanpa tangan, cocok kanggo musim panas lan musim salju

  • High quality hanging pvc transparent folding curtain cheap clear folding door pvc strip curtain

    Tirai lipat pvc transparan kualitas tinggi gorden gulung pvc sing jelas

    Papan Asal: Hebei, China Jeneng Merek: WANMAO Nomer Model: gorden PVC lipat Bahan: Kekandelan PVC: 2-5MM Ukuran: 200mm * 2mm * Layanan pemrosesan 50m: Suhu Kerja Pemotongan: -50 ° C ~ + 80 ° C Elongasi: 200% Kapadhetan: 1.2-1.4g / cm3 Werna: Coklat, Abu-abu, Transparansi, Biru, Offwhite Tipe Proses: Multiple Extrusion / Calendering Hardness: 65A-70A Application: Home / Factory / Shop / Hospital Jeneng produk: lempitan pvc strip tirai Jenis : tangan ...
  • Folding Style

    Gaya lempitan

    Bahan: SS201 / SS304
    Kekandelan: 1.5mm / 2.0mm
    Dawane trek: miturut syarat pelanggan
    Ukuran klip: 200 mm / 300 mm