• page_banner

Cina

  • Stainless steel 201-304 European accessories

    Aksesoris Eropa stainless steel 201-304

    Pambuka Rincian Produk: Tirai Strip Opaque duwe aplikasi sing akeh ing wilayah kaya pos keamanan utawa area inspeksi. Tirai strip Opaque PVC beda banget karo tirai strip Tembus lan Transparan amarga ora ngidini cahya nembus, mula obyek ing sisih liyane ora bisa dideleng. Dadi langsir Strip Opaque PVC ora disaranake ing area lalu lintas kanthi motor. Cocog kanggo aplikasi njero ruangan lan ruangan sing dibutuhake privasi. ...