KAMU Kasedhiya Kwalitas sing Dhuwur

Produk sing Ditampilake

  • Standard Pvc Strip

    Strip Pvc Standar

    Pambuka Rincian Produk: Tirai Strip Opaque duwe aplikasi sing akeh ing wilayah kaya pos keamanan utawa area inspeksi. Tirai strip Opaque PVC beda banget karo tirai strip Tembus lan Transparan amarga ora ngidini cahya nembus, mula obyek ing sisih liyane ora bisa dideleng. Dadi langsir Strip Opaque PVC ora disaranake ing area lalu lintas kanthi motor. Cocog kanggo aplikasi njero ruangan lan ruangan sing dibutuhake privasi. ...

  • Freezer grade PVC strip curtains

    Tirai strip PVC kelas beku

    Rincian Produk Gorden Strip PVC - 6 Mupangat Nggunakake gorden & gulungan lawang ☆ Ngurangi biaya bahan bakar larang ☆ Ngapikake keamanan ing papan makarya Pintu Strip (uga dikenal minangka kelas polar utawa beku) kanggo lingkungan sing adhem. Strip kasebut tetep fleksibel lan nolak bejat lan retakan aplikasi suhu sing luwih murah. Kelas beku pvc ngudani ...

  • Polar curtain Freezer grade PVC strip curtains

    Tirai kutub Freezer kelas PVC tirai strip

    Rincian Produk Gorden Strip PVC - 6 Mupangat Nggunakake gorden & gulungan lawang ☆ Ngurangi biaya bahan bakar larang ☆ Ngapikake keamanan ing papan makarya Pintu Strip (uga dikenal minangka kelas polar utawa beku) kanggo lingkungan sing adhem. Strip kasebut tetep fleksibel lan nolak bejat lan retakan aplikasi suhu sing luwih murah. Kelas beku pvc ngudani ...

  • Polar curtain /Cold storage/Freezer grade PVC strip curtains

    Tirai kutub / Panyimpenan kadhemen / Kelas beku pvc ...

    Rincian Produk Gorden Strip PVC - 6 Mupangat Nggunakake gorden & gulungan lawang ☆ Ngurangi biaya bahan bakar larang ☆ Ngapikake keamanan ing papan makarya Pintu Strip (uga dikenal minangka kelas polar utawa beku) kanggo lingkungan sing adhem. Strip kasebut tetep fleksibel lan nolak bejat lan retakan aplikasi suhu sing luwih murah. Kelas beku pvc ngudani ...

Dipercaya, pilih kita

Babagan Kita

  • about

Katrangan ringkes :

LANGFANG WANMAO HEAT INSULATION MATERIAL CO., LTD dununge ing Beijing, Tianjin, Lingkaran Ekonomi Bohai ing jantung, minangka produksi profesional lan penjualan sistem suspensi stainless steel tirai PVC perusahaan, didegake ing taun 1991, investasi total 20 yuta yuan, jembaré 20.000 meter persegi.

Melu kegiatan pameran

ACARA & TUNJUK TRADE

  • Tirai lawang sing tahan adhem bisa tetep alus nalika suhu-40 ° C

    Tirai lawang sing tahan adhem bisa dadi alus banget nalika suhu-40 ° C, gampang mlebu lan metu saka wong, kendaraan lan artikel, lan efek sing jelas bisa nyegah hawa panas sing adhem. Kajaba iku, tirai lawang PVC ora ngemot komponen listrik, mula biayane murah ...

  • Kita duwe tim kontrol mutu pemrosesan lan buruh sing duwe pengalaman apik ing produksi produk

    PVC, uga dikenal minangka polivinil klorida, minangka salah sawijining plastik sing paling akeh digunakake. Kain langsir lawang Pvc Strip sing alus lan tahan lama kanthi tahan korosi sing apik, digunakake nganti pirang-pirang taun ora bakal gampang rusak. Keuntungan murah, gampang diresiki, gampang dipasang, tahan debu lan gangguan ...

  • Inovasi lan inovasi

    Saiki sandiworo-tirai magnetik banget populer. Paling umum dipérang dadi rong bagean, tirai magnetik tirai PVC lan tirai magnetik Mesh. Bahan utamane yaiku tirai empuk PVC, ing loro-lorone batang lan pita magnetik, supaya nyedhot ing loro-lorone, dadi ...